lexus limitless co existence milan hero

LEXUS LIMITLESS CO-EXISTENCE EVENT UNDER MILAN DESIGN WEEK - EN FANTASTISK FEIRING AV HARMONISK SÆRPREG

Lexus mål om å skape en bedre verden gjennom design og å støtte fantasi og kreativitet nådde en ny milepæl i dag da merket annonserte sitt "LIMITLESS CO-EXISTENCE"-arrangement. Dette markerer den luksuriøse bilprodusentens ellevte opptreden på Milan Design Week.

LIMITLESS CO-EXISTENCE

Arrangementets besøkere vil engasjeres i fantasifull og tankevekkende design som vurderer en grenseløs fremtid for samfunnet. Lexus ser på design som en katalysator for kontinuerlig endring, selvstendighet og inkludering. Design kan transformere det ordinære til noe ekstraordinært og vise mennesker at med "CO-"-tankegangen, som i "cooperation", "collaboration" og "coexistence" - er mulighetene våre grenseløse.
Den sensasjonelle hovedinstallasjonen på eventet, som den japanske arkitekten Sota Ichikawa fra doubleNatives Architecture står bak, introduserer de besøkende for "CO-" gjennom et dynamisk kunstverk i fire dimensjoner. Ichikawa, som er kjent for å kombinere informasjonsteknologi og design i nyforestillinger av det fysiske rom, skaper en installasjon som krysser mellom det digitale og det analoge. Med utgangspunkt i en fantasifull ideologi om at enhver person er universets midtpunkt, benyttes et visuelt uendelig antall tråder til å illustrere klodens individer. Hver av de hengende trådene lyses opp av en eneste lyskilde uten at noen av dem treffes av skygger: dette representerer at enhver individuell oppfatning er sitt eget midtpunkt. Ved bruk av teknologi og innovativ design oppnås det tilsynelatende umulige.
Lexus' lidenskap for design har drevet merkets voksende appell de siste årene og i Milano vil Lexus stille ut sitt siste konsept - den innovative Lexus LF-1 Limitless som gir hint om Lexus fremtidige designtanker.
Lexus Design Event kan oppleves i det nylig restaurerte Cavallerize i Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia Leonardo Da Vinci. 1900-tallsbygget som tidligere var kloster og stall ble restaurert i forbindelse med et prosjekt for arkitekturbevaring og urban videreutvikling.
For å glede gjestene ytterligere har en den nyskapende kokketrioen i ALTATTO laget en unik kulinarisk opplevelse. Sansene krysser mellom smak og syn og tar LIMITLESS CO-EXISTENCE til en annen dimensjon. I tillegg kan besøkende se de tolv bidragene fra Lexus Design Award 2018, som feirer up-and-coming kreative talenter fra hele verden. På pressedagen 16. april vil vinneren av Grand Prix bli utnevnt av den internasjonalt anerkjente juryen.

2018 MILAN LEXUS DESIGN EVENT TEASER