DESIGN

LEXUS SIGNATUR

Vårt design defineres av L-Finesse. Det betyr at vi bringer deg det siste innen design og teknologi, og vi etterstreber presisjon med alt vi skaper.

L-FINESSE

L-Finesse styres av tre kjerneverdier som ligger til grunn for enhver estetisk avgjørelse vi tar.

 • Sømløs forventning

  I tråd med Omotenashi-begrepet – den japanske gjestfrihetsånden – gjør vi mer enn bare å oppfylle en bilførers behov og ønsker. Vi forsøker til og med å forutsette dem. Det er da vi finner løsningene innen behovet oppstår. For å få til dette er kunden hele tiden i sentrum av hver eneste Lexus-opplevelse.

  Slående enkelhet

  Vi jobber hele tiden for å utvide mulighetene i alt fra teknologi til design. Dette innebærer imidlertid dog noen utfordringer ettersom vi mener at alt vi skaper må være enkelt, intuitivt og en nytelse å bruke. Hvor komplisert det enn er. Derfor jobber vi alltid med å forenkle for å finne kjernen i komplekse.

  Fasinerende eleganse

  Alle våre biler har evnen til å fange blikket og få deg til å snu deg. Vi har også jobbet hardt for at holde på oppmerksomheten din. Jo mer du ser etter, desto mer blir du trukket inn i opplevelsen. Ikke rart at designerne våre snakker om «visuelle reiser».

SPINDELGRILL

Vår spindelgrill er noe du straks kjenner igjen som en Lexus signatur. Dens dristige uttrykk vekker oppsikt og er representert i alle våre modeller.

L-HOVEDLYS

Våre L-formede lykter og spindelgrillen samarbeider i perfekt harmoni. Vårt navn fremheves derfor i hver vinkel. Under stadig utvikling blir lyktene formet av teknologiske fremskritt og stilistisk utvikling.

KARAKTERISTISK PROFIL

Enhver Lexus ser slående ut fra siden. Profilene er strømlinjeformet for å by på avansert aerodynamikk, mens dype furer gjenspeiler første bokstav i navnet vårt. Design, håndverk, teknikk og ytelser kombineres med en enhetlig, distinkt vilje.