24 HOUR ‘SUNRISE TO SUNRISE’

NYHETER FRA LEXUS

LEXUS FEIRER NYE UX MED EN 24-TIMERS REISE PÅ TVERS AV EUROPA

Det ble en kjøretur i særklasse for gjestene på den 24-timers reisen gjennom en rekke europeiske land i nye Lexus UX. Eventet markerte et spennende nytt kapittel i UX-historien som startet med lanseringen tidligere i år.
Det begynte og sluttet med en utrolig soloppgang. 24-timers reisen var en opplevelse der hvert sekund bød på noe nytt, bak hver sving åpenbarte nye utsikter seg, hver destinasjon hadde sine egne, unike kvaliteter, og alt ble opplevd i helt nye Lexus UX.
Fra fjellpanoramaene i l’aiguille du midi i Chamonix til Milanos travle gater, fra solen stiger over Léman-sjøen til de gamle murene i Candelo i Italia - gjestene foretok en 300-kilometers reise gjennom Sveits, Frankrike og Italia med nye horisonter rundt hver sving. Ferden hadde som formål å vise essensen til Lexus UX, som den selvladende hybridteknologien og det innovative sikkerhetssystemet, samtidig som det ga de heldige involverte en smak av luksuslivsstilen.
"Elsa Bleda, Lexus-ambassadør og fotograf, har kuratert en utstilling som utforsker temaene nye horisonter og urbane landskap. Utstillingen ble vist i Milano som en del av reisen gjennom Europa."