LEXUS ELECTRIFIED: 15 ÅR MED ELEKTRISK PERFEKSJON

Lexus girer opp og setter fart mot nye kapitler - vi kaller det Lexus Electrified. Nå er neste generasjon premiumbiler på plass, men eventyret slutter ikke der. Innen 2025 skal alle våre modeller være elektrifiserte, enten i form av ren el-kraft eller som hybrid-varianter.

VERDENSLEDENDE HYBRIDTEKNOLOGI

Vi var de første til å lansere fullhybrider i premiumsegmentet, og vi har perfeksjonert tilnærmingen siden den gang. Med nyskapende teknologi skal vi lage framtidens biler, basert på ledende innovasjon og førsteklasses håndverk.
Vi skal fortsette å utforske, slik at vi stadig kan flytte grensene for hybride ytelser. For deg betyr det mer kraft i hvert tråkk, og smartere drivstoffeffektivitet på de roligere turene. Allerede nå kan du oppleve vårt nyeste system Multi Stage Hybrid for to av våre modeller (LC 500h og LS 500h), og vi jobber iherdig med å kunne tilby det på enda flere.

ELEKTRIFISERTE MODELLER

Stillegående, effektive og snillere mot miljøet. Den nye generasjonen er basert på teknologi som gjør modellene både mer sømløse og tryggere å kjøre, for ikke å snakke om enda mer luksuriøse. Hvorfor velge noe annet, når du kan få i pose og sekk?
Per 2021 er samtlige av Lexus-modellene basert på el- eller hybridteknologi, med unntak av RC og kabriolet-utgaven av LC, som begge drives av en V8-bensinmotor. Om fire år skal 100 % av bilparken være elektrifisert, og vi er allerede godt på vei.

FREMTIDENS KJØREOPPLEVELSE

Det er viktig å holde blikket langt fram når man kjører, også på veien mot ny teknologi. Definisjonen på en god kjøreopplevelse er i stadig endring, og den reisen er Lexus med på.
Ved hjelp av kunnskap og erfaring utvikler vi de nyeste og mest avanserte innovasjonene. På den måten kan vi kombinere trygt, komfortabelt og lekkert, og gi deg kjøreopplevelsen du alltid har drømt om. Teknologi og luksus vil derfor alltid gå hånd i hånd i alt vi produserer.
Lexus-eiere over hele verden har allerede tilbakelagt millioner av kilometer på veiene, og med vår verdensledende hybridteknologi skal det bli mange flere turer i fremtiden.
Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene hos oss. UX300e og de andre Lexus-modellene våre er skreddersydd for å skape den gode følelsen. Det eneste du trenger å gjøre, er å trykke på power-knappen.