Lexus elecrified

LEXUS-MODELLER: FØRSTEKLASSES PREMIUMBILER

Alle våre modeller tilbyr en dynamisk kjøreopplevelse, enten du vil ha den nye helelektriske UX300e eller en våre hybrid-varianter. Vi skaper den gode følelsen, uansett hva du velger. Hvilken modell setter du deg bak rattet på?

DRISTIG DESIGN

Du vil aldri være i tvil når du ser en Lexus på veien, designet er nemlig ikke til å ta feil av. Lexus-designet er eksklusivt og skiller seg fra andre bilmerker i segmentet. A4 er ikke noe for oss, vi liker å tenke annerledes.
Kreativitet og frie tøyler er nøkkelelementene i vår designfilosofi. Bilene våre skal ikke se ut som alle andre, de skal se ut som Lexus´er. Og når du først har falt for det smakfulle interiøret og de ekstravagante detaljene, tror vi ikke du vil velge noe annet. Noen gang.

ELEKTRIFISERT UTVALG

Vi tilbyr to typer elektrifisering for våre modeller: helelektrisk eller hybrid. For deg som vil kjøre elektrisk 100 % av tiden, anbefaler vi vårt nyeste familiemedlem, UX300e. Vil du derimot ha ytelser uten stikkontakt, bør du ta en nærmere titt på en av våre hybrid-modeller, som veksler sømløst mellom elektrisitet og bensin.
Har du lyst til å prøvekjøre en av modellene våre, men er usikker på hvilken variant som passer til din hverdag? Da kan du klikke her, så hjelper vi deg i gang.

AVANSERT INNOVASJON

Hvorfor velge mellom design og komfort, når du kan få begge deler? Lexus-standarden er alltid førsteklasses, og du kan oppgradere som du selv vil. Hver modell har sin egen identitet, men alle har den samme finessen og kvaliteten Lexus er kjent for.
Uansett hvilken bil du velger, vil du oppdage nyskapende funksjoner som alle tar sikte på å gi den en opplevelse som skiller seg fra alt annet. Å sitte bak rattet på en Lexus skal være spennende, komfortabelt og – ikke minst – trygt.

ÉN GANG LEXUS, ALLTID LEXUS

Vi er stolte over å ha Norges mest lojale eiere, som velger Lexus hver eneste gang. Vil du også bli en del av Lexus-familien og kjenne på den elektriske stemningen på fire hjul? Les mer om modellene våre HER, og finn bilen som skal ta deg med ut på nye eventyr i dag, og i fremtiden.
Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene hos oss. UX300e og de andre Lexus-modellene våre er skreddersydd for å skape den gode følelsen. Det eneste du trenger å gjøre, er å trykke på power-knappen.