Ux300e

MØT VÅR MEST ENERGISKE MODELL: LEXUS UX300E

Har du lyst til å kjenne på den elektriske stemningen som oppstår i det du setter deg bak rattet på vår helelektriske UX300e? Oppskriften er enkel: Fest setebeltet, trykk på Power-knappen og la følelsene slå gnister.

ELECTRIFIED-STRATEGIEN

Vårt nyeste familiemedlem spiller hovedrollen i det innovative Lexus-eventyret, nærmere bestemt Lexus Electrified. UX300e er den første helelektriske modellen vår, og den markerer en milepæl på veien mot en elektrisk bilpark i 2025.

100 % ELEKTRISK LEXUS

Den elektriske crossoveren er bilen for deg som er på utkikk etter klassens beste kjøreopplevelse. UX300e har det samme stilfulle designet som søsknene i UX-serien, og byr på en avansert elmotor med 204 hestekrefter, lineær akselerasjon fra 0-100 på 7,5 sekunder og 307-313 km rekkevidde.
De kraftige batteriene er plassert like under gulvet, og går derfor ikke på bekostning av bagasjeplassen. Det lave tyngdepunktet og bilens oppstivede karosseri bidrar til at hver eneste sving blir en drøm å kjøre. Uansett om du kjører i trange bygater eller i landlige omgivelser, får du glede av de sylskarpe kjøreegenskapene til UX300e.

FJERNSTYR KLIMANLEGG FRA MOBILEN

Med Lexus Link-appen får du full oversikt over bilens ladenivå, og du kan selve bestemme når den skal være ferdigladet og klar for avreise. For de ekstra kalde dagene, er det luksus å sette seg inn i en temperert bil. Men den kanskje største fordelen med de skreddersydde EV-tjenestene, er av-ising-funksjonen for frontruten. Og den vil du få god bruk for i Norge.

TRYGGHET PÅ VEIEN

Visste du at UX300e er en av de tryggeste helelektriske bilene du kan kjøre? Lexus Safety System + er med deg overalt, uansett vei og føre. Vi tar sikkerheten på alvor, og jobber kontinuerlig med å utvikle de beste og mest avanserte sikkerhetssystemene på markedet. Trygghet er et av nøkkelbegrepene for kjøreopplevelsen, og vi har stort fokus på dette.

MINIMALT MED STØY

Nye UX300e har mye energi, men er ikke kjent som den mest høylytte i klassen. Modellen har faktisk den mest støyisolerte kupeen av dem alle, så du kan nyte enhver kjøretur i ro og mak. Og hvis du skulle savne den gromme motorlyden man forbinder med fossildrevne biler, kan du enkelt skru på simulert motorlyd. Vinn-vinn for både deg og miljøet.
Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene hos oss. UX300e og de andre Lexus-modellene våre er skreddersydd for å skape den gode følelsen. Det eneste du trenger å gjøre, er å trykke på power-knappen.