OPPDAG LEXUS

TEKNOLOGI

Vi betrakter teknologi som en katalysator for skapende virksomhet. Vi er aldri tilfreds med bare å ta i bruk de nyeste teknologiene, vi driver dem fremover og styrer dem i overraskende og fantasifulle retninger.

Å OPPDAGE UVENTEDE ANVENDELSER

Vår tilnærming til teknologi er alltid dynamisk, aldri statisk. I stedet for å bruke teknologier i sine eksisterende former, betrakter vi dem som inspirerende startpunkter for ny utvikling. Vi ser alltid fremover, vi tenker kreativt og på tvers, idet vi omformer og tenker nytt om nyvinningene.

 • technology hub innovation with imagination

  TEKNOLOGI

  INNOVASJON MED FANTASI

  Vi går ut over det å benytte avansert teknologi. Vi gjør den til en integrert del av våre dristige nye ideer og bilutvikling.

 • TEKNOLOGI

  INTELLIGENT FØRERSTØTTE

  Sikkerhetssystemet LSS+ fungerer intuitivt og intelligent for å støtte og beskytte deg, det støtter sansene og gjør kjøringen sikrere.

 • technology hub pioneering technology

  TEKNOLOGI

  NYSKAPENDE TEKNOLOGI

  Kjøreopplevelsen er alltid på farten og utvikler seg på nye måter. Vi temmer teknologien for å bringe den videre. Og vi skal realisere fremtiden.

 • technology hub hybrid engineering

  TEKNOLOGI

  HYBRIDTEKNOLOGI

  Utrolig effektivitet. Lavere utslipp. Responsiv effekt. En luksuriøs og kompromissløs kjøreopplevelse. Vår ledende hybridteknologi er fortsatt i front når det gjelder innovasjon.

 • technology hub premium specification

  TEKNOLOGI

  PREMIUMSPESIFIKASJONER

  Banebrytende teknologi er ikke nok. Den må settes i verk på høyeste nivå. I hele Lexus' modellutvalg vil du finne ledende innovasjon kombinert med det ypperste innen luksus.