OPPDAG LEXUS

TEKNOLOGI

Vi betrakter teknologi som en katalysator for skapende virksomhet. Vi er aldri tilfreds med bare å ta i bruk de nyeste teknologiene, vi driver dem fremover og styrer dem i overraskende og fantasifulle retninger.

Å OPPDAGE UVENTEDE ANVENDELSER

Vår tilnærming til teknologi er alltid dynamisk, aldri statisk. I stedet for å bruke teknologier i sine eksisterende former, betrakter vi dem som inspirerende startpunkter for ny utvikling. Vi ser alltid fremover, vi tenker kreativt og på tvers, idet vi omformer og tenker nytt om nyvinningene.

  • 
  

  
    Viser litt av teknologien i en Lexus modell Selvladende hybrid med valg mellom power charge og eco

    TEKNOLOGI

    INNOVASJON MED FANTASI

    Vi går ut over det å benytte avansert teknologi. Vi gjør den til en integrert del av våre dristige nye ideer og bilutvikling.

  • 
  

  
    2018 lexus safety accessories hero

    TEKNOLOGI

    LEXUS SIKKERHETSSYSTEMER

    Sikkerheten din er vår høyeste prioritet. Lexus Safety System + er et banebrytende system som forebygger ulykker for deg, dine passasjerer og dine medtrafikanter. Systemet bidrar til dine ferdigheter bak rattet og gjør hver kjøretur tryggere.

  • 
  

  
    Lexus ikonet vist i kontrollpanelet på en Lexus modell

    TEKNOLOGI

    NYSKAPENDE TEKNOLOGI

    Kjøreopplevelsen er alltid på farten og utvikler seg på nye måter. Vi temmer teknologien for å bringe den videre. Og vi skal realisere fremtiden.

  • 
  

  
    Lexus NX SUV kontrollpanel viser speedometer og måler for charge eco og power

    TEKNOLOGI

    HYBRIDTEKNOLOGI

    Utrolig effektivitet. Lavere utslipp. Responsiv effekt. En luksuriøs og kompromissløs kjøreopplevelse. Vår ledende hybridteknologi er fortsatt i front når det gjelder innovasjon.

  • 
  

  
    Lexus interiør laget av Takumier de beste håndverksmesterene

    TEKNOLOGI

    PREMIUMSPESIFIKASJONER

    Banebrytende teknologi er ikke nok. Den må settes i verk på høyeste nivå. I hele Lexus' modellutvalg vil du finne ledende innovasjon kombinert med det ypperste innen luksus.