2018 lexus safety adaptive high beam system

LEXUS SAFETY SYSTEM

ADAPTIVT FJERNLYSSYSTEM (AHS)

 • Adaptive fjernlys er en evolusjon av konseptet, Automatiske fjernlys. De registrerer veien og agerer i henhold til den. Systemet balanserer perfekt mellom behovene for sikt og hensynet til andre sjåfører, og sørger for et nytt nivå av komfort ved kjøring på nattestid.
 • 2018 lexus safety adaptive high beam 1

  LEXUS SAFETY

  ADAPTIVE FJERNLYS

  Adaptive fjernlys slår av og på individuelle LED-pærer i hvert lyktehus for å presis distribuere lysmengden. Systemet bruker et kamera øverst på bilen for å registrere lys fra andre kjøretøy, og lyser opp veien uten ulempe for møtende eller forankjørende trafikanter.

  Sjåfører kan slappe av og nyte kjøreturene også på nattestid, vel vitende om at man ikke igjen og igjen trenger veksle mellom nær- og fjernlys.

 • 2018 lexus safety adaptive high beam 2

  LEXUS' SIKKERHETSSYSTEMER

  TOSTEGS ADAPTIVT FJERNLYSSYSTEM

  Tostegs adaptivt fjernlys er en videreutvikling som gir enda bedre tilpassede lysforhold. De 24 ledchippene fordelt på to rader kan styres individuelt. Lyset kan dermed detaljstyres slik at et møtende kjøretøy kan omgis av lys uten å bli blendet, samtidig som du har utmerket sikt.

Ikke la Lexus Safety System erstatte normal årvåkenhet under noen omstendigheter, og vennligst les instruksjonene før du benytter deg av systemet. Sjåføren er alltid ansvarlig for trygg ferdsel i trafikken.