LEXUS ELECTRIFIED

VI ER LEXUS.
ELECTRIFIED.

 • 
 

 
  2020 geneva motor show ux 300e

  HELT ELEKTRISK

  HELELEKTRISKE UX 300e

  Idet du trykker på 'power' og legger hendene rundt det nøye utformede rattet, skinner karakteren til Lexus' første elbil klart gjennom. Ute på veien vil du kjenne på den kraftige, men lineære akselerasjonen og de tillitsvekkende kjøreegenskapene i svingene. Den deler utseendet sitt med alle UX-modeller, men har et avansert helelektrisk drivverk som yter 204 hestekrefter og har 300 Nm dreiemoment så å si fra første omdreining.

 • 
 

 
  Electrified Hybrid

  SELVLADENDE HYBRID

  UTVALGET SELVLADENDE HYBRIDER

  I det øyeblikket du setter deg i førersetet i en selvladende hybrid fra Lexus er bilen klar til å ta deg dit du ønsker. Hybridbatteriet lader seg selv mens du kjører, senker farten og bremser. Lexus' selvladende hybrider kombinerer bensin og elektrisitet for å i minst mulig grad påvirke miljøet, bedre drivstoffeffektiviteten og for din å gjøre din bilopplevelse så behagelig og bekvemmelig som mulig. Ingen ledninger. Ingen diesel. Ingen kompromisser.


 

 
  Electrified LF 30

LEXUS ELECTRIFIED

LF-30 ELECTRIFIED

Konseptbilen LF-30 Electrified gir form til Lexus Electrified-visjonen. Bildet man har på en elbil har på kunstnerisk vis gitt det futuristiske ytret og et interiør som vever inn autonome kjøreegenskaper og annen teknologi som legger for dagen Lexus' karakteristiske verdensbilde. Ytelsene stammer fra Lexus Electrified-komponenter, og gjør bruk av Lexus' nyeste teknologi og vårt lederskap i utviklingen av hybridsystemer. Presis elektrisk motorstyring muliggjør umiddelbare justeringer av holdningen, noe som ikke lar seg gjøre i konvensjonelle biler. Videre har LF-30 en rekke avanserte teknologiske løsninger som gir et innblikk i år 2030 - som et nytt kupé-konsept basert på en designfilosofi med mennesket i fokus og et steer-by-wire-system